Yes, Pia in 1x geslaagd

Pia is op maandag 30 november in 1 keer geslaagd voor haar roze kaartje!

Pia ik ben super trots op je en ik ben heel blij dat je door hebt gezet ondanks de drukte op school.

Ik wens je heel veel succes met het autorijden en het vervolg van je studie die je vast ook glansrijk zal halen.

Lessen bij Wendy haar eigen nieuwe rijschool was meer dan de moeite waard. Ze heeft me niet alleen leren rijden, maar ze heeft ervoor gezorgd dat ik het relaxed kan, met muziek aan en met veel gelach en gekletst! Rijlessen bij Wendy zijn hele persoonlijke lessen waar je meer kwijt kan dan alleen simpele verhalen over theorie en praktijk!!

Categories:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.