In 4 stappen je rijbewijs halen

Wil jij ook zo snel mogelijk je rijbewijs halen?

Lees dan deze 4-stappen door en neem contact met mij op!

Proefles

Voordat je begint met lessen maak ik persoonlijk kennis met jou. Wij gaan immers samen op weg naar jouw rijbewijs. Door een proefles kan ik bijvoorbeeld inschatten wat jouw capaciteiten en opnamevermogen zijn. Samen bespreken we de rijopleiding en kunnen wij afstemmen welke aanpak het beste bij je past. Zo zorgen we er samen voor dat deze optimaal verloopt. Ik meld mij aan voor een proefles!

Theorie

Een goede voorbereiding is het halve werk. Iedere oplossing die je in het verkeer gaat toepassen, vereist theoretische kennis. Ik help je daar graag bij. Veel theorie kun je al via internet leren. Eventuele boeken die je daarbij kunnen helpen zijn bij Wendy’s autorijschool te koop. Met behulp van I-theorie kun jij jezelf daarbij trainen. Er zijn vele aanbieders die een snelcursus geven, een halve dag theorie en daarna het examen. Zonder theorie studie vooraf blijft deze informatie jou echt niet bij! 

Rijlessen

Ik verzorg losse rijlessen, maar daarnaast bied ik ook een aantal pakketten aan. Mijn ervaring leert dat 48 lessen gebruikelijk en nodig is om de leerstof over te brengen en iemand goed te leren rijden. Ben jij een talentvolle bestuurder? Dan heb je wellicht minder lessen nodig. Als je méér lessen nodig hebt dan kun je uiteraard altijd lessen bijkopen. Ik geloof in deze werkwijze en weet dat deze succesvol is. Daarom durf ik een examengarantie af te geven na het eerste examen. Ik kom je graag thuis ophalen, binnen een straal van 15 km rondom het CBR te Eemnes is dit geen probleem.

Vul hier het contactformulier in.

Examen

Natuurlijk is een examen spannend, dat begrijp ik. Je hebt immers lang gewerkt aan dat felbegeerde roze kaartje. Maar ik weet ook dat je het examen pas aflegt als je er echt klaar voor bent. Je bent goed voorbereid en je hebt de vaardigheden om als een goede bestuurder de weg op te gaan. Eigenlijk voel je je al bestuurder, je moet het alleen nog even laten zien aan de examinator van het CBR. Zo zie ik het. Ik stuur je met een gerust hart op examen, zodra wij samen overtuigd zijn van je kwaliteiten. Ik vind een examen daarom niet zo spannend, we hebben er immers samen alles aan gedaan om je te leren autorijden. Het examen is een logische afsluiting van je rijopleiding.

%d bloggers liken dit: