Marissa in 1x geslaagd!!

Marissa je bent een super goed chauffeuse en daarom terecht in 1x geslaagd op donderdag 19 november. Je rit door Amsterdam centrum in het donker heb jij toch maar even gedaan! Ik wens je heel veel succes en veilige kilometers 🍀🚙

Echt een hele leuke en goede rijschool met een super lieve instructrice. Samen konden we lachen, huilen en natuurlijk ook serieus rijden en veel oefenen. Bij Wendy voel je je altijd fijn in de auto, wanneer er iets gebeurd waarvan je schrikt, is het geen probleem om even te stoppen, erover te praten en tot rust te komen. Waarna je weer lekker met een gerust gevoel door kan rijden. Met veel succes heb ik mijn praktijk in een keer gehaald en dat is zeker mede dankzij de geweldige uitleg en goede lessen van Wendy. Ik zou me geen betere rij-instructrice kunnen wensen.

Categories:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.