Rijlespakket kiezen

Welk rijlespakket heeft jouw voorkeur? Voor een overzicht van alle pakketten selecteer de prijslijst aan de linkerkant van deze pagina.

Lessen vanaf 16,5 jaar

Wil jij ook op je 17de  verjaardag in het bezit zijn van je rijbewijs? Start dan met je rijles als je 16,5 bent! Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een vrijblijvende intake in te plannen.

2ToDrive

Met 2toDrive kunnen 17-jarigen rijervaring opdoen onder begeleiding van een coach. Voor beginnende bestuurders kan het vanwege een gebrekkige rijervaring lastig zijn om bepaalde verkeerssituaties in te schatten. De coach is er om in dit soort situaties te helpen. 2toDrivers kiezen zelf wie hun coaches worden. Dit mogen er minimaal 1 en maximaal 5 zijn. Een coach moet minimaal 5 jaar in het bezit zijn van een Nederlands autorijbewijs en minimaal 27 jaar oud zijn. Coaches melden zich gratis aan via de website van de RDW met hun DigID en Burgerservicenummer. Zodra alle coaches geregistreerd zijn kunnen 2toDrivers een begeleiderspas aanvragen. Op deze pas komen de namen van de gekozen coaches te staan.  Voor meer informatie verwijs ik je naar www.2todrive.nl

Kies je rijlespakket!

Een lesuur is 50 minuten en ik raad aan om 2 aaneengesloten lesuren te rijden.

Basis

1.131,00

20 lessen
Praktijkboek
Praktijkexamen

Advies*

2.725,00

48 lessen
Tussentijdse Toets
Praktijkboek
Praktijkexamen
Examengarantie
incl. 2 voorrijuren

Talent*

1.955,00

35 lessen
Tussentijdse Toets
Praktijkboek
Praktijkexamen

*Gespreid betalen mogelijk

%d bloggers liken dit: