Over Wendy’s autorijschool

Bij Wendy’s autorijschool kom je niet voor verassingen te staan. Hooguit dat je je rijbewijs sneller hebt dan al je vrienden.

Wat door de 1 op 1 aandacht weet je zeker dat je stressvrij kunt lessen en het maximale uit jouw inspanningen kunt halen.

Niet voor niks dat er vele tevreden leerlingen in de regio zijn geslaagd!

Check direct welk pakket bij jou past!

 •  Spoedopleiding
 •  ’t Gooi en omstreken
 •  Lessen vanaf 16,5 jaar
 •  2ToDrive
 •  Opfriscursus
 •  Faal- en Rijangst
 •  ADHD
 •  Rijtesten CBR

Mijn belang….

…is jouw belang. Ik wil je zo snel mogelijk veilig de weg op helpen. Uit ervaring weet ik dat zelfvertrouwen hierbij erg belangrijk is.

Leren autorijden kan stress veroorzaken, Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak zult voelen. Als je later zelf je kilometers gaat maken

Wil je toch ook helemaal ontspannen achter het stuur zitten? En dat is ook als je passagiers meeneemt!

Handig toch!

Je lest altijd in dezelfde Volkswagen Polo, een zeer moderne comfortabele auto en voorzien van alle veiligheidsvoorzieningen. Je wordt altijd door mij persoonlijk begeleid. Dat geeft vertrouwen en zekerheid.

Ik kom je thuis halen en daar word je ook weer afgezet.

Het praktijkboek dat perfect aansluit bij het theorieboek zorgt ervoor dat je efficiënt blijft lessen.

Daarbij volgen we de verschillende modules tot aan de eindstreep en zo kunnen wij tussentijds een meting doen of je goed op niveau ligt!

Theorie geeft je houvast

Voordat je het praktijkexamen of een tussentijdse toets wilt afleggen, moet je geslaagd zijn voor het theorie examen categorie B.

Ik raad je aan om hier op tijd mee te beginnen. Al die theoretische kennis kun je direct toepassen in je praktijklessen en dat maakt het rijden makkelijker. Bovendien weet je dan zeker dat je niet in de knoei komt met het praktijkexamen. Het zou toch onhandig zijn als je nog niet kunt afrijden omdat je je theorie nog niet hebt.

 • Je mag al examen doen voor je theorie als je 16 jaar bent
 • Als je geslaagd bent voor je theorie is deze vanaf dat moment 1,5 jaar geldig
 • Een geldig theorie certificaat is nodig bij een aanvraag van een tussentijdse toets of praktijkexamen

Theorie examen wordt nog wel eens onderschat en vereist dat ook wel de nodige studietijd om tot een mooi eindresultaat te komen.

Nu kun je ervoor kiezen om een zelfstudie te volgen, dit kun je doen d.m.v. het theorie boek aan te schaffen en daarbij zelf de 10 uur online examentraining te volgen.

Alle theorie wordt stap voor stap uitgelegd en is voorzien van duidelijke illustraties en handige schema’s.

In het theorieboek vindt je uitleg en voorbeelden over het onderdeel gevaarherkenning en een overzicht van alle relevante verkeersborden. Ook worden de meeste moderne rij-hulpsystemen (ADAS) behandeld. Zo ben jij goed voorbereid op je examen.

Het theoriepakket is al verkrijgbaar voor €35,00 (excl. verzendkosten €4,50)

“Geef je verstand eens voorrang”

Rijkswaterstaat
%d bloggers liken dit: