Hoera! Sylvana geslaagd

Op 5 november is deze kanjer geslaagd!!

Ik ben Sylvana en ik heb 3 rijscholen achter de rug. Mijn laatste was bij Wendy’s autorijschool. Wendy heeft mij zo goed geholpen met alles! En ik was zo relaxed naast haar en wij hebben gelachen en lekker muziek op gehad! Ik ga het heel erg missen! Wendy helpt je zo goed door alles heen komen. Ik ben eindelijk na 4x geslaagd maar ik heb hem! Heel erg bedankt voor Alles! Wendy 😘😘 ik ga je missen

Ik wens je heel veel geluk Sylvana met je behaalde rijbewijs. Je mag gelijk al de weg op met je eigen auto. Veel succes meisie!

Categories:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.