Noortje glansrijk haar roze papiertje ๐Ÿš˜๐ŸŒธ

Glansrijk geslaagd bij Wendy!

De rijlessen met Wendy waren altijd heel gezellig en leerzaam. Elke keer keek ik er weer naar uit om te mogen rijden. Door de gezellige sfeer die zij creรซerde, was ik niet meer gefocust op hoe spannend ik het rijden vond. Ik vond het alleen maar leuk om weer met Wendy in de auto te mogen zitten en de lessen vlogen ook voorbij.

Binnen een paar maanden had ik door de hulp van Wendy een rijbewijs. Naast dat het gezellig was, legde Wendy alles op een rustige en fijne manier uit. Als ik het even niet meer wist of ik in de stress schoot wist Wendy precies wat te doen om mij te helpen. Door Wendyโ€™s enorme zorgzaamheid en fijne manier van uitleggen heb ik mijn rijbewijs kunnen halen.

Ik raad echt aan om bij Wendy lessen te gaan volgen!! Ze legt niet alleen de standaard dingen uit, maar kijkt ook naar jouw persoonlijk hoe het voor jouw het beste werkt.

Samen hadden wij een deadline slagen voordat Noortje gaat studeren. In mei haalde Noortje haar theorie in 1 keer!
Daardoor konden wij een strakke planning maken met het Adviespakket.

In een korte periode heeft ze heel hard gewerkt en een mooie TTT neergezet. En met een mooie bijkomstigheid: een vrijstelling op de bijzondere verrichtingen en nog een paar aandachtspuntjes van de examinator. Aan dit laatste hebben we hard gewerkt met als resultaat dat Noortje op donderdag 12 augustus glansrijk in 1 keer is geslaagd voor haar praktijkexamen.

Ik ben enorm trots en blij met deze top motivatie om je doel te behalen. Je hebt er veel voor te moeten doen en laten.
Heel veel succes met je studie en heel veel plezier met je rijbewijs met heel veel veilige kilometers ook op je fiets!!

Categories:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: