Nils is in 1x geslaagd 🚘🎊

Na bang zijn voor rijden naar heel veel plezier er in hebben met de hulp van Wendy!! Echt een hele leuke gezellige tijd gehad en ook nog eens in 1x geslaagd πŸ™‚ super bedankt Wendy!

De moeder van Nils is vanzelfsprekend ook dolblij. Goede rijschool met een geweldige, geduldige en enthousiaste instructrice (Wendy). Mijn zoon kwam bij een andere rijschool vandaan en begon tegen het autorijden op te zien. Dus op zoek naar een andere rijschool en zo kwam ik bij Wendy uit. Wat een verschil! Zij geeft met zoveel passie les, mooi om te zien dat mijn zoon het echt weer leuk vindt. Hij is inmiddels in 1x geslaagd en hoewel hij dat zelf moest doen, heeft Wendy hier toch een groot aandeel in. Absoluut een aanrader (en over 2 jaar bellen/appen je weer voor de volgende die rijles mag nemen :)).

Super bedankt Nils, ik heb er van genoten om te zien hoe jij een enorme groei doormaakte en met glans in 1x geslaagd bent. Soms heb ik het je “een beetje” lastig gemaakt. Maar jij hebt nu ook echt wel bewezen dat jij alleen kunt rijden. En je weet ook waar het gas zit dat kun je niet van iedereen kan zeggen 😏
Ik ben super trots op je en vind het jammer dat we niet meer zoveel grappen kunnen maken.
Heel veel plezier en geluk met je welverdiende roze kaartje!

Categories:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: