Kim is met glans in 1x geslaagd πŸŽ‰πŸŽ†

Ik heb mijn rijlessen bij Wendy’s autorijschool ervaren als enorm leerzaam, super gezellig en erg avontuurlijk. We hebben samen echt super veel gelachen! Elke les was zo aangepast dat het bij mijn niveau paste en dat ik elke keer wat nieuws leerde. Lukte iets niet? Dan werd het rustig en duidelijk opnieuw uitgelegd. De begeleiding is top, de service is top! Ik zou iedereen Wendy’s autorijschool aanraden!

Kim is een voorbeeld leerling die tijdens de corona haar rijlessen als een uitje zag!
De motivatie was niet 100% maar 200%.
We hebben de lessen met veel humor doorlopen waardoor de uitleg nog beter bleef hangen. Vertel Kim geen onzin want ze onthoud alles tot in detail.
Ik ben onwijs trots op je in Amsterdam rijden met noodweer en jij blijft lachen. Nu op zoek naar een mooie VW Polo en jij kan de weg op! Heel veel plezier met je rijbewijs en veel succes met je HBO opleiding!

Categories:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: